9.4.09

ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ...über alles και στα Γιάννενα!

Την πραχτική του τσιμέντου ...über alles δεν την δίδαξε ο κ. Σουφλιάς. Προηγήθηκαν άλλοι. Άλλωστε είναι πολύ αμφίβολο, αν ο εν λόγω υπουργός έχει [και] τέτοιες ικανότητες... Για κάνα αυθαιρετάκι, καλός είναι... Για παραπάνω δεν τον έχω... Πήγε να κάνει το δικό του έγκλημα ενάντια στις ακτές και τα νησιά μας... Αλλά δεν του βγήκε... Προς το παρόν...
{Διαβάστε σχετικά στη διπλανή στήλη}.

Στα Γιάννενα όμως ο Δήμαρχος, και οι περί αυτόν σύμβουλοι και συμφεροντολόγοι, έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους στον τομέα αυτόν. Όπως π.χ. στο αβδαίϊκο φέουδο της κεντρικής πλατείας, που επονομάζεται και πάρκινγκ... Στο κέντρο της πόλης... Αντίθετα με τις σημερινές απόψεις των πολεοδόμων που συνιστούν να μην κατασκευάζονται στα κέντρα των πόλεων πάρκινγκ αλλά στην περιφέρειά τους... Και τη στιγμή που υπήρχαν άλλα δύο στο κέντρο, το ένα δημοτικό... Υπερεπαρκή. Ποτέ δεν τα είδα γεμάτα.

Τώρα οι δαιμόνιοι αυτοί εγκέφαλοι {μπορεί και ανεγκέφαλοι, θα σάς γελάσω...} συνέλαβαν την φαεινή ιδέα να γίνει ποδοσφαιρικό γήπεδο, για την ιδιωτική «ΠΑΕ» "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ", στον μόνο πράσινο μεγάλο δημοτικό χώρο, στο χώρο του Στρατοπέδου Βελισσαρίου, που μετεγκαθίσταται όπου νά 'ναι.
Και με την γνωστή, ύπουλη και ανέντιμη, μέθοδο των ...διαρροών άρχισαν να διαδίδουν τα σχετικά για να σφυγμομετρήσουν προφανώς τις αντιδράσεις αλλά και να μιθριδατίσουν τους Γιαννιώτες.

Γήπεδα στα Γιάννενα, μεγάλα, υπάρχουν άλλα δύο και χώρος για κατασκευή τρίτου, αν αλήθεια χρειάζεται τρίτο..., υπάρχει σε άλλη περιοχή, που δεν προσφέρεται για δημόσιο πάρκο, ενώ το «Βελισσάριο», λόγω μεγέθους και θέσης, είναι ιδανικό γιά τον σκοπό αυτό.
Αυτός ο άλλος χώρος όμως επαρκεί μεν για ποδοσφαιρικό γήπεδο, όχι όμως και για "κολλητό" εμπορικό κέντρο, όπως το «Βελισσάριο»...
Κατά το πρότυπο λοιπόν του ...Ομέρ-Πριόνη {που επονομάζεται και Δήμαρχος Αθηναίων, αν δεν είστε ενήμεροι} και του συμπράττοντος σιγηλού, σχεδόν βωβού, μεγαλοφαγάνα στον Ελαιώνα της Αθήνας, ο δικός μας και οι περί αυτόν ευεργέτες της τσέπης των {και δι' αυτής ευεργέτες και της πόλης βεβαίως-βεβαίως, διότι με τα λεφτά που θα αρπάξουν θα κάνουν επενδύσεις και θα βρίσκει ο κόσμος δουλειά κλπ κλπ κλπ} κάνουν τα μεγαλόπνοα, και μεγαλοφυή θα μπορούσα να πω..., σχέδια καταστροφής του «Βελισσάριου».

Θα τους περάσει;;;
Στον Ελαιώνα το Σ.τ.Ε. ανάτρεψε τα σχέδια του βωβού πριόνη...
Εδώ γιατί νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν οι φαγάνες;;;

4 σχόλια:

akrat είπε...

άντε καλή μας ατυχία με όλους τούτους...

KitsosMitsos είπε...

Γιατί να μην το κάνουν λίγο παραέξω στην πόλη; Αδειάσανε τα στρατόπεδα απλώς για το τίποτε;

ria είπε...

καλό μήνα!

και καλό τριήμερο!

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Ευχαριστώ για τις επισκέψεις σας,
«άργησα» λίγο αλλά το καλό πράμμα αργεί, έτσι δεν λένε;
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
«Άργειε νάρθη κείνη η μέρα
κι ήταν όλα χαλαρά
διότι και χωρίς φοβέρα
με πλακών' άλλη δουλειά»
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
and... Sorry for forging the national anthem.