23.12.08

Προϋπολογισμός εψηφίσθη. STOP.

Το είχατε καταλάβει;;;
Εγώ όχι!
Διότι έκανα την ...εξυπνάδα και παρακολούθησα την συζήτηση στη Βουλή από την τιβί. Δείτε τί άκουσα και πέστε μου κι εσείς. {Σε τυχαία σειρά είναι, όπως τα θυμάμαι. Ούτε χρονική, ούτε αξιολογική}
* Ο κ. Μαρκογιαννάκης ζήτησε να καταργηθεί το απαράδεκτο ανεξάρτητο κρατίδιο των Εξαρχείων.
* Ο κ. Καρατζαφέρης, αφού προανήγγειλε ότι «έρχεται αυτοδικία», ζήτησε να συσταθούν Ειδικά Δικαστήρια για τα επεισόδια αλλά και να οριστεί ένας μόνιμος Εισαγγελέας σε κάθε Α.Ε.Ι.
Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στο ΚΚΕ για τη στάση του.
* Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους ως πολιτική αλητεία. {Η φήμη ότι μιλώντας κοιτάγονταν στον καθρέφτη, διαψεύσθηκε αρμοδίως}.
* Η σ. Παπαρήγα χαρακτήρισε τα επεισόδια ως χυδαίας μορφής εξέγερση.
{Σε αντιπαραβολή φυσικά προς την συνετή δράση του ΚΚΕ, για την οποία έλαβε συγχαρητήρια από τον Καρατζαφέρη}.
* Ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι χρειάζεται σεμνή ωριμότητα και ταπεινή υπευθυνότητα. Μπορεί όμως να είπε ότι χρειάζεται ταπεινή ωριμότητα και σεμνή υπευθυνότητα. Ό,τι και να σάς πώ θα σάς γελάσω. Πάντα τα μπερδεύω αυτά.
* Ο κ. εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι χρειάζεται νέα ΙΣΧΥΡΗ λαϊκή εντολή και κάλεσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί.
* Κάποιος άλλος, δεν θυμάμαι ποιός, είπε ότι στη Μονή Βατοπεδίου, έχουν ...77 {ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΦΤΑ} διαφορετικά ...ΑΦΜ, για φυσικά και νομικά πρόσωπα. Αν υπολογίσουμε ότι είναι καμμιά εικοσαριά οι μονάζοντες «πατέρες», τότε τα νομικά πρόσωπα, off-shore, ιδρύματα, εταιρείες κλπ στο Βατοπέδι πρέπει να είναι ...57 {πενήντα εφτά}.
Το ότι και το Άγιο Πνεύμα έχει δικό του ΑΦΜ εκεί, διαψεύστηκε.
Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός, βρέ! Μην σάς νοιάζει τίποτε πιά. ΔΕΝ θα εκτελεσθεί κι αυτός, όπως δεν εκτελέστηκε και ΚΑΝΕΙΣ προηγούμενος, δεκάδες χρόνια τώρα.
Ηρεμείστε.

1 σχόλιο:

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Είπαμε να ηρεμήσετε... τώρα που ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός, που δεν θα εφαρμοστεί... κι εσείς το εκλάβατε ως «βουλώστε το»...

Ειλικρινά λυπάμαι που δεν είδα ένα σχόλιο για τους περισσότερους που μόνο για τον προϋπολογισμό δεν μίλησαν στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού...