29.5.09

Αθώος ο «Αρχιερέας της Διαπλοκής»

...αλλά έως και ο (ομολογήσας) Τσουκάτος!!!
Οι δυό πιό ...διάσημες "ατάκες" της π.Κ. {πρό Καραμανλή} περιόδου ήταν το «Αρχιερέας της Διαπλοκής», όπως είχε αποκαλέσει ο νύν πρωθυπουργός Καραμανλής τον τότε πρωθυπουργό Σημίτη.
Και η αλογοσκούφια έκφραση «πουλάτε τα ασημικά του σπιτιού» για το ξεπούλημα δημόσιων επιχειρήσεων από το ΠΑΣΟΚ..., το οποίο ξεπούλημα συνέχισε βέβαια, και πιο εντατικά μάλιστα, η Ν.Δ.
Στα πλαίσια της νεοσοσιαλφιλελεύθερης πολιτικής βέβαια κι οι δυό...

Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ήρθαν τα δύσκολα, τα πολύ δύσκολα για τον ...απλώς προεδρεύοντα[*] πρωθυπουργό, για να μάς πει ότι κανείς ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ δεν εμπλέκεται στα τεράστια σκάνδαλα καταλήστευσης του Δημόσιου "Κορβανά", τόσο στην παρούσα καραμανλική περίοδο, όσο και στην προηγούμενη σημιτική!!!
Κι ας μην επεκταθούμε σε παλιότερες εποχές... Γιατί ποιός θυμάται το «άτοκο δάνειο χωρίς χρονοδιάγραμμα επιστροφής» για το "κωλόσπιτο"[**] ή την ωραία περίοδο των σκανδάλων του "συμπαθητικού χοντρούλη"[**] Κοσκωτά, της "ρόζ βίλλας" Καλκάνη...[***] και άλλων, «ών ουκ έστι αριθμός»...

Συμφωνώ απόλυτα κε πρωθυπουργέ, κε Κώστα Καραμανλή.
Κανείς ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ δεν εμπλέκεται στα τεράστια σκάνδαλα καταλήστευσης του Δημόσιου "Κορβανά", ούτε με τις δικές σας κυβερνήσεις, ούτε με τις προηγούμενες, όπως «σύ είπας» χτές το βράδυ στο ...ΜΠΙΝΤΕϊτ.
Διότι χρόνια τώρα κάνω ενδελεχή και εις βάθος έρευνα για τις ανυπόστατες καταγγελίες που κάνατε εσείς και οι δικοί σας εναντίον του «συστήματος {ληστών} ΠΑΣΟΚ» και ο κ. Παπανδρέου και οι δικοί του ΠΑΣΟΚοι κατά της «διεφθαρμένης {ώς το κόκκαλο} κυβέρνησής» σας.
Και έχω διαμορφώσει ακράδαντη, εδραία που λέτε κι εσείς οι δημηγορούντες, πεποίθηση ότι όλες αυτές οι βαρύτατες καταγγελίες δεν είχαν ούτε κόκκο αλήθειας αλλά έγιναν έτσι «στο γάμο του Καραγκιόζη»... Ή, ακριβέστερα, στα πλαίσια της λυσσώδους προσπάθειας, υμών και αυτών, να αρπάξετε την γλυκύτατη εξουσία. Για το καλό του έθνους βεβαίως βεβαίως...
Αναληθέστατες καταγγελίες ήσαν.
Εφόσον, κάτι που πρόσφατα ανακάλυψα, αλήθεια δεν είναι, όπως νομίζαμε οι βλάκες, η καταγραφή της πραγματικότητας.
Αλήθεια είναι όποιο ψέμμα ασύστολα μάς λέτε, θεωρώντας, δυστυχώς ορθά, ότι θα το χάψουμε οι περισσότεροι.

Με αυτόν τον "μπούσουλα" και μετά από ενδελεχή και εις βάθος έρευνα, όπως είπα και πιο πάνω, έχω καταλήξει {πηγαίνοντας από τα πιό "χοντρά" φρεσκότερα στα παλιότερα} πως ΔΕΝ είναι αλήθεια ότι:
1. Ο {δικός σας} Παυλίδης εκβίαζε τον {δικό σας} Μανούση να τον δωροδοκήσει είτε ο Μανούσης συκοφαντούσε τον Παυλίδη.
2. Ο {δικός σας} Ρουσσόπουλος "διευκόλυνε" τον θεομπαίχτη Βατοπεφραίμ.
3. Ο {δικός σας} Βουλγαράκης είχε σκαρώσει εταιρεία οφσιόρ για να αποφύγει τη φορολογία.
4. Τα «γκόλντεν μπόϋζ» που ρήμαξαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία μέσω των {σο}δομημένων ομόλογων είχαν διοριστεί από σάς και τους υπουργούς σας.
5. Ο {δικός σας} Μαγγίνας κατοικεί ακόμα στο τεράστιο πολυτελές αυθαίρετο που έχει χτίσει ως «αναψυκτήριο».
6. Η Ζήμενς είχε "συνεισφέρει" και στο κόμμα σας αλλά είχε δωροδοκήσει και δικούς σας για να εξοφληθεί η προμήθεια του άχρηστου και πανάκριβου "σήϊ-φόρ-άϊ".
7. Ο {δικός σας} ...«γκόλντεν» Βουρλούμης ενθάρρυνε τον ...Μπαινόπουλο να αγοράσει μεγάλο "πακέτο" των μετοχών του ΟΤΕ, προτού πουληθεί {σε τριπλάσια τιμή...} στην, ερευνώμενη κι αυτή για δωροδοκίες..., Deutsche Telekom.
8. Ο {δικός σας} Ζαχόπουλος μοίρασε μεγάλα ποσά σε "υμέτερους" και ένα τεράστιο σε πορνοσκηνοθέτη φίλο του.

«Τί να σού 'μολοήσω μαυρειδερούλα μου...»

9. Η Ζήμενς είχε "συνεισφέρει" και στο κόμμα τους αλλά είχε δωροδοκήσει και δικούς τους για να εξασφαλιστεί η πώληση του άχρηστου και πανάκριβου "σήϊ-φόρ-άϊ" και ότι ο {δικός τους} Τσουκάτος ήταν το "βαποράκι".
10. Έπεσε πολύ φα'ί' από δικούς τους για τα έργα των Ολυμπιακών ΝΤΟΠαγώνων, γιαυτό στοίχισαν τα τριπλάσια.
11. "Σφάχτηκαν" πολλοί φουκαράδες, τζογαδόροι και αφελείς, με την φούσκα του χρηματιστήριου.
12. Έπεσαν χοντρές μίζες για τους "Τορ-έμ-ουάν", τα "Λέοπαρντ" και ...άλλα τινά.
13. Το «άτοκο δάνειο χωρίς χρονοδιάγραμμα επιστροφής» για το "κωλόσπιτο" δεν ήταν δάνειο αλλά κάτι άλλο...
14. Τα «νέα τζάκια» των πρασινοφρουρών "χτίστηκαν" από μαύρα λεφτά, από κομπίνες, και όχι από ...χτίστες.
15. Τα λεφτά που «μοίραζε» ο Κοσκωτάς μεταφέρονταν με κουτιά "Πάμπερς" {Όλοι πια ξέρουμε ότι ήταν κουτιά "Μπεϊμπυλίνο"...}

--------------------
[*] Τί μού θυμίζει αυτό, ρε γ...το; Τί ...χαρισματικό μού θυμίζει;;;
[**] Βαγγέλης Γιαννόπουλος και Ελένη Βλάχου, τα είπαν αντίστοιχα.
[***] Σκάνδαλο για το οποίο καταδικάστηκε ο Δημ. Τσοβόλας αλλ' όχι ο τότε ...Αρχιερεύς.

4 σχόλια:

akrat είπε...

είναι σκάνδαλο είναι σκάνδαλο

μας θυμίζεις τα σκάνδαλα έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςς

Ναπoλέων είπε...

Όποιος όμως {λαός} δεν θυμάται την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει, λένε...

Καλό κουράγιο, καλό μήνα, καλήν ψήφο, Akrat.

α-α-ε
Ν.

KitsosMitsos είπε...

Πόσα δίνω τόσα θες έχουμε καταντήσει. Τελοσπάντων. Το θέμα είναι ότι έχει βρωμίσει ο τόπος γενικότερα. Να δούμε τις συνέχειες...
Καλημέρα

disa είπε...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風