22.4.11

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ...
ΣΤΗΝ ...ΨΩΡΟΓΙΩΡΓΑΙΝΑ

Ακόμα και νά 'ρθη η Ανάσταση δυό μέρες νωρίτερα....

Έστειλα στην ΝΕΤ (αλλά κι αλλού...) το παρακάτω:
Ακούγοντας από το πρω'ί' τον Μπάση {νομίζω} να ψέλνει κάθε τόσο το "Χριστός Ανέστη"  στη ΝΕΤ ξαφνιάστηκα και το πρώτο που κοίταξα ήταν το ημερολόγιό μου.

22 έχει ο μήνας, όχι 24. Μεγάλη Παρασκευή είναι, που οι χριστιανοί -υποτίθεται ότι- θρηνούν τα πάθη και την εκτέλεση του Χριστού τους κι όχι Κυριακή του Πάσχα, που -ξαναϋποτίθεται ότι- γλεντάνε για την ανάστασή του.

Όμως εσείς επιμένατε να επαναλαμβάνετε κάθε λίγο δια του ως άνω τραγουδιστή ότι...  "Χριστός Ανέστη", διότι προφανώς θεωρείτε ότι η επανάληψη του "τρέϊλερ" συμφέρει περισσότερο από τον σεβασμό των θεατακροατών σας.
Και δή ενός συχνού, σχεδόν αποκλειστικού, όπως η αφεντομουτσουνάρα μου.

Θου, λαέ, φυλακήν τω στόματί μου!

Αν ήμουν χριστιανός και βρισιάρης ούτε ξέρω[*] με πόσα «κοσμητικά» θα στόλιζα τους {αξιοκρατικά βεβαίως-βεβαίως επιλεγμένους} προεδροδιευθυντές σας.

Δεν είμαι όμως ούτε το ένα ούτε το άλλο...
Γιαυτό ως σεμνοταπεινός άθεος περιορίζομαι στο να κλαίω {για μιά ακομα φορά...} τα λεφτά με τα οποία μέσω λογαριασμών ΔΕΗ σάς έχω χρυσώσει δεκαετίες τώρα, στο να καταριέμαι το πρωθυπουργό και την κλίκα του που σάς διάλεξε και στο να ενημερώνω τους φίλους μου για το ποιόν σας.

Όπως και νά 'χει...
Καλή σας ανάσταση {με πραγματική σημασία, έ!}
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[*] Είμαι σίγουρος ότι ΕΣΕΙΣ ξέρετε... Στολίστε τους δεόντως λοιπόν στην πρώτη ευκαιρία.

Υ.Γ.
Και... by the way που θά 'λεγε και ο Κίμωνας Κ., εκείνα τα παιδιά, που σηκώνουν ομαδικά τα χέρια και σχηματίζουν στον τοίχο το σκιώδες δέντρο-σήμα σας, από απελπισία τά σηκώνουν;;;
Επειδή βλέπουν χοντράδες σαν την παραπάνω;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: