12.6.09

Ανικανότητα "ταγών" >>> >>>Τρομοκράτηση πολιτών

Από την εποχή Παπαθεμελή, ως υπουργού "Δημοσίας Τάξεως" του ΠΑΣΟΚ, είχαμε να ακούσουμε για επιχειρήσεις «σκούπα».
Ήταν τότε που το τρομερό αυτό παιδί, τότε ...σοσιαλιστής, είχε καταφέρει να ανακουφίσει πλειάδα εργοδοτών, στα νησιά κυρίως αλλά κι αλλού, από το δυσβάστακτο οικονομικό φορτίο να πληρώσουν τα μεροκάματα των μεταναστών που δούλευαν για λογαριασμό τους.
Αφού τους κρατούσαν τους μετανάστες απλήρωτους μερικούς μήνες, παρέχοντας μόνο στέγη-τροφή, τους κατάγγελαν στην αστυνομία του Παπαθεμελή ως λαθρομετανάστες, έρχονταν η ...σκούπα και τους μάζευε και ...πάπαλα τα χρωστούμενα.
Νόμοι που να ορίζουν τα περί μεταναστών ως εργαζομένων πολιτών, ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ έλληνες ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ δεν ψηφίστηκαν, δεν εφαρμόστηκαν από το ...σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ. Σκούπες εφαρμόζονταν... Για τα μάτια βέβαια, για προπαγάντα... Διότι η ανικανότητα πήγαινε σύννεφο, έτσι κι αλλοιώς.

Σύννεφο πάει η ανικανότητα και επί ΝΔ. Διότι η ανικανότητα της Διοίκησης στο ελληνικό «γκουβέρνο» είναι η ιδιοσυστασία, η ...πεμπτουσία της. Είναι αίτιο και αποτέλεσμα, αλληλοτροφοδοτούνται δηλαδή, της πολιτικής σαπίλας που μάς κατακλύζει χρόνια τώρα. Πολλά-πολλά χρόνια τώρα.
Σαπίλας που την επιβραβεύουμε, ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ!!!, με την ψήφο μας, με την ιδιοτελή σκέψη ότι κάποτε θα επωφεληθούμε και προσωπικά από κάποια εύνοια ή παρανομία των "ταγών"...

Η μόνη αισθητή διαφορά της ανικανότητας της ΝΔ, είναι ότι αυτή στρέφεται, κυρίως βάσει της ...ατζέντας του Μαυροτζαφέρη, στην τρομοκράτηση των πολιτών για να μην ξεσκεπαστεί.
Πρώτο κραυγαλέο παράδειγμα ήταν η ...μεγαλοφυής έμπνευση του, αστείου έως γελοίου, κ. Πολύδωρα να διπλασιάσει τα πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις, παρά τις έντονες αντιδράσεις πολλών έγκριτων Νομικών μας αλλά και του συνόλου των δικηγορικών συλλόγων.

Το καταγγείλαμε και από αυτό εδώ το μπλογκ αλλά κι απ' αλλού.
Αδυνατούμε {λόγω ανικανότητας} να ελέγξουμε τους παρανομούντες, να εφαρμόσουμε τους νόμους;;; ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ τους πολίτες με εξοντωτικά πρόστιμα!!! Φασιστική νοοτροπία βέβαια... αλλά σιγά που θα στάξει η ουρά του γαϊδάρου... Οι παραβάσεις και τ' ατυχήματα όμως ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ, αφού εξακολουθεί η ανυπαρξία ελέγχου και το ...«σβήσιμο» παραβάσεων... Σιγά που τους έννοιαξε. Η τρομοκράτηση τους έννοιαζε!
«Ο Έλληνας βούρδουλα θέλει»... Πείσατε ποτέ τον Έλληνα, κε Πολύδωρα και λοιποί φασιστοσκεφτόμενοι, να τηρήσει τους νόμους, τον πείσατε ποτέ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ;;; Εσείς θέλετε "βούρδουλα"...

Έφυγε ο Πολύδωρας και εφανερώθη ημίν ΔΕΝΔΙΑΣ! Και προώθησε τα περίφημα αντικουκουλοφορικά μέτρα... Μεταξύ των οποίων και η «αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου»... Τρέμετε γυναίκες...
Το καταγγείλαμε έντονα από αυτό εδώ το μπλογκ.
Στόχος πάντοτε η κατατρομοκράτηση των πολιτών. Για να κρύψουν την ανικανότητά τους να επιβάλλουν μια στοιχειώδη τάξη, να συλλάβουν έστω και έναν «γνωστό-άγνωστο»... Και πως να τους συλλάβουν αφού κάποιοι τους είναι πολύ γνωστοί, δικοί τους άνθρωποι... Μην σού πω και "μισθοδοτούμενοι"... Η γνωστή φασιστική νοοτροπία. Τα προώθησε τα ...αντικουκουλοφορικά παρά τις έντονες αντιδράσεις πολλών έγκριτων Νομικών μας αλλά και του συνόλου των δικηγορικών συλλόγων. Νομίζω πάντως ότι δεν πρόλαβαν να τα ψηφίσουν τα μέτρα Δένδια. Ίσως το κάνουν στα "θερινά τμήματα" της Βουλής. Ζήτω ο φασισμός, ως ΚΟΥΚΟΥΛΑ της ανικανότητάς μας.
Τώρα κάτω από την πίεση Μαυροτζαφέρη, μετά την πανωλεθρία τους στις εκλογές και την άνοδο εκείνου, θα κάνουν, λέει, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ την διακίνηση λαθρομεταναστών!!!
Εξοντωτικές ποινές δηλαδή εναντίον καθενός ...οδηγού λεωφορείου, ταξιτζή, ή και όποιου παίρνει "ωτο-στοπ", αν πάρει επιβάτες χωρίς να ελέγξει ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια παραμονής, άδεια εργασίας κλπ "νομιμοποιητικά χαρτιά"... Επειδή είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να εντοπίσουν τους ελάχιστους πραγματικούς διακινητές ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες κλπ...
Είναι τόσο ηλίθιοι;;;
Ή μήπως... Μήπως, μετατρέποντας κάθε τί σε κακούργημα, θέλουν απλώς να "εξαφανίσουν", μέσα στην πληθωριστική θολούρα, τα πραγματικά ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ κακουργήματα ενάντια στον ελληνικό λαό, να τον κάνουν να ξεχάσει τις δωροληψίες τους, τα σί-φορ-άϊ τους, την ζαχοπούλια διανομή κονδυλίων σε φίλους πορνοσκηνοθέτες, τις οφ-σιόρ τους, τα βατοπέδια, τους νταβατζήδες, τους παυλιδομανούσηδες;;;

2 σχόλια:

akrat είπε...

μέγα πάθος
μέγιστες αλήθειες...

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση, Ακράτ.

Είναι όμως να μην έχει κανείς ΠΑΘΟΣ, όταν βλέπει να επαναλαμβάνουν ακριβώς τα ίδια παρά τις αλλεπάλληλες εξώφθαλμες αποτυχίες της "μεθόδου", που την υποστηρίζουν ως πανάκεια;;;