10.11.09

και τώρα... Σαμαράς über alles!

Έ! αφού έχει την υποστήριξη του άλλου αποστάτη-αρχηγού κόμματος, που και έλεγε απίθανες άρες-μάρες-κουκουνάρες, τότε, και μετά έγλειφε εκεί που έφτυσε για να τον ξαναπάρουν στο κόμμα, κάνοντας ακριβώς τα ίδια όπως παλιότερα και ο νέος εθνικόφρων αστήρ Αντωνάκης, έ! τα ύστερα του κόσμου!
Δυό γλειφταποστάτες δεν θα "νικήσουν" μιά πτωχή κόρη αποστάτη;;;

Αφού δεν μού έκανε το χατήρι ο Άρης (σοβαρά τον θεωρώ έντιμο πρόσωπο - τού 'στειλα και e-mail, πιστέψτε με!) να ...υποψηφιαστεί και να διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ, θέλω πολύ-πολύ να βγει ο Αντωνάκης κι όχι η Ντόρα.
Διότι:
1. Ως ...γνήσιος εθνικόφρων και ελληναράς, θα ανακόψει την άνοδο του Μαυροτζαφέρη, που πήρε πολύ νερό το κουτάλι του, έχει καβαλήσει εντελώς το καλάμι και θα μάς πάθει τίποτα.
2. Μην σού πώ ότι θα «αναρροφήσει» μέρος από τα ...πρόβατα της ΝΔ που ...σκάρισαν προς ΛΑΟΣ και θα τα επαναφέρει στη στρούγκα. Η Ντόρα δεν θα είχε καμμιά τέτοια δυνατότητα.
3. Θα μπορέσει άνετα να αρνηθεί ψήφο στον Παπούλια το Μάρτη {διότι στο είπα-ξείπα είναι αποδεδειγμένα "μαννούλα"} και, αν συμπλεύσουν και το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ή/και ο ΛΑΟΣ {οποιαδήποτε 2 από τα 3}, να προκαλέσει νέες εκλογές.
4. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο από τα ομιχλώδη περί «μεσαίου χώρου» και ίσως δώσει έτσι λαβή για την αναβίωση του παραδοσιακού πολιτικού "Κέντρου".
5. Αν συμβεί πράγματι το {3}, θα χάσει τις εκλογές και την αρχηγία, οπότε ανοίγει, πάλι, ο δρόμος για τον «δικό μου» Άρη.

Βρέ! τί ωραία τα λέω ο μπαγάσας....

6 σχόλια:

ikor είπε...

Θα έπρεπε να διδάσκεις Θεωρία των Παιγνίων!

Ή έστω σεναριογραφία!

Είσαι όντως πολύ μπροστά. Χαιρετώ σε.

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Τώρα... αν σού πώ ότι, το 1987, πήρα το πανελλήνιο (κρατικό) βραβείο συγγραφής θεατρικού έργου, θα το πιστέψεις;;;

Καλό πράμα τα σενάρια!
Ειδικά όταν προκαλούν χαμόγελα...
Έστω πικρά.

ikor είπε...

Όχι μόνο θα το πιστέψω, αλλά θα σε συγχαρώ κιόλας! Πολύπλευρο ταλέντο!

akrat είπε...

εμ δεν τα λέτε μια χαρά?
αμ πως..

disa είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

tiger είπε...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社