10.11.09

και τώρα... Σαμαράς über alles!

Έ! αφού έχει την υποστήριξη του άλλου αποστάτη-αρχηγού κόμματος, που και έλεγε απίθανες άρες-μάρες-κουκουνάρες, τότε, και μετά έγλειφε εκεί που έφτυσε για να τον ξαναπάρουν στο κόμμα, κάνοντας ακριβώς τα ίδια όπως παλιότερα και ο νέος εθνικόφρων αστήρ Αντωνάκης, έ! τα ύστερα του κόσμου!
Δυό γλειφταποστάτες δεν θα "νικήσουν" μιά πτωχή κόρη αποστάτη;;;

Αφού δεν μού έκανε το χατήρι ο Άρης (σοβαρά τον θεωρώ έντιμο πρόσωπο - τού 'στειλα και e-mail, πιστέψτε με!) να ...υποψηφιαστεί και να διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ, θέλω πολύ-πολύ να βγει ο Αντωνάκης κι όχι η Ντόρα.
Διότι:
1. Ως ...γνήσιος εθνικόφρων και ελληναράς, θα ανακόψει την άνοδο του Μαυροτζαφέρη, που πήρε πολύ νερό το κουτάλι του, έχει καβαλήσει εντελώς το καλάμι και θα μάς πάθει τίποτα.
2. Μην σού πώ ότι θα «αναρροφήσει» μέρος από τα ...πρόβατα της ΝΔ που ...σκάρισαν προς ΛΑΟΣ και θα τα επαναφέρει στη στρούγκα. Η Ντόρα δεν θα είχε καμμιά τέτοια δυνατότητα.
3. Θα μπορέσει άνετα να αρνηθεί ψήφο στον Παπούλια το Μάρτη {διότι στο είπα-ξείπα είναι αποδεδειγμένα "μαννούλα"} και, αν συμπλεύσουν και το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ή/και ο ΛΑΟΣ {οποιαδήποτε 2 από τα 3}, να προκαλέσει νέες εκλογές.
4. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο από τα ομιχλώδη περί «μεσαίου χώρου» και ίσως δώσει έτσι λαβή για την αναβίωση του παραδοσιακού πολιτικού "Κέντρου".
5. Αν συμβεί πράγματι το {3}, θα χάσει τις εκλογές και την αρχηγία, οπότε ανοίγει, πάλι, ο δρόμος για τον «δικό μου» Άρη.

Βρέ! τί ωραία τα λέω ο μπαγάσας....

4 σχόλια:

ikor είπε...

Θα έπρεπε να διδάσκεις Θεωρία των Παιγνίων!

Ή έστω σεναριογραφία!

Είσαι όντως πολύ μπροστά. Χαιρετώ σε.

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Τώρα... αν σού πώ ότι, το 1987, πήρα το πανελλήνιο (κρατικό) βραβείο συγγραφής θεατρικού έργου, θα το πιστέψεις;;;

Καλό πράμα τα σενάρια!
Ειδικά όταν προκαλούν χαμόγελα...
Έστω πικρά.

ikor είπε...

Όχι μόνο θα το πιστέψω, αλλά θα σε συγχαρώ κιόλας! Πολύπλευρο ταλέντο!

akrat είπε...

εμ δεν τα λέτε μια χαρά?
αμ πως..